Kleding

bg-Revit-banner-resize

De kleding die je als motorrijder/-ster draagt moet aan verschillende voorwaarden voldoen;

  • veiligheid
  • goed in kunnen bewegen
  • warmte

kleding01Veiligheid staat natuurlijk voorop. Tijdens het afleggen van de vele kilometers moet je continu goed beschermd rijden. Daarentegen is het ook belangrijk dat je goed in je kleding zit en je je niet belemmert voelt in je outfit om je te kunnen bewegen. De keuze in kleuren, modellen en designs is enorm. Hierdoor kun je je eigen outfit uitkiezen en zit je dus ook nog eens modieus op de motor. Wij zijn dealer van Revit, Macna,Grid en Oxtar

Onderdelen in de kleding:

  • lederen motorkleding
  • all-weather kleding
  • laarzen
  • handschoenen
  • helmen

Rev-It Jack Warrior

LEATHER JACKETSHoewel het GT jack makkelijk nog 5 jaar had meegekund als favoriet van toursportieve rijders over de hele wereld, besloot REV’IT! dat het toch tijd was voor een update. We hebben een aantal van de nieuwste technieken toegepast en stoffen en leer gekozen die nog niet beschikbaar waren bij de introductie van de GT. Het resultaat is een nieuwe klassieker: het Warrior jack (en de bijpassende broek). De Warrior moest aan 3 eisen voldoen: comfort, comfort en comfort. Daarom is de Warrior gemaakt van topkwaliteit leer en PWR | shell stretch op strategische plaatsen, voorzien van verstelbare protectorzakken voor de 3D gevormde ergonomische ProLife protectoren en heeft het nog vele andere details. Het komt er eigenlijk op neer dat u waarschijnlijk niet zo makkelijk een jack vindt dat de Warrior zal overtreffen. Onovertroffen: is dat niet precies wat uw nieuwe jack zou moeten zijn?

Maten 46-58.

Prijs: € 369,00


Rev-It Pantalon Warrior

Met het nieuwe Warrior jack, introduceert REV’IT! de even comfortabele Warrior broek met een onovertroffen pasvorm. Wat zorgt voor de goede pasvorm? Is het het A-kwaliteit Agostini leer? De verstelbare en nieuw ontwikkelde CE-goedgekeurde Prolife protectoren op de knieën? Alle onderdelen vormen samen een perfect geheel, klaar om met de 360-rits aan het Warrior jack te worden vastgeritst. Met die simpele stap creëert u uw nieuwe favoriete motorpak.

Maten M46-58 std., M48-54 kort, M48-54 lang

Prijs: € 329,00

 


Rev-It Combi Tarmac

Rev-It Combi TarmacDe TARMAC combi is meer dan een eendelig pak dat doormidden is gesneden. Natuurlijk krijgt u dezelfde geweldige materialen en onderdelen, maar in een pasvorm die net iets toegankelijker is voor die circuitdag rijders en sportieve rijders op de weg die de flexibiliteit willen van 2 aparte delen, met de veiligheid van een pak. We hebben de lengte van het bovenlijf aangepast voor een opvallende look, waarbij een 360?verbindingsrits een veilige verbinding maakt die is goedgekeurd voor op het circuit.

Maten M46-58

Prijs: € 749,00

 


Rev-It Jack Indigo Ladies

Jacket Indigo LadiesHoewel het precies dezelfde multi-seizoenen eigenschappen heeft als haar tegenhanger, de heren Spectrum, is de Indigo Ladies jas veel meer dan alleen een kopie. Ontworpen door en voor vrouwelijke tourrijders, volgt de Indigo haar eigen onderscheidende, elegante lijnen waardoor u er niet alleen op de motor goed uitziet. Deze stijl wordt vergezeld van een hoog veiligheidsniveau: de Indigo heeft de nieuw ontwikkelde Knox Lite CE-goedgekeurde damesprotectoren op de ellebogen en schouders. De uitneembare thermische voering is ook zachter, voller en warmer dan de herenvariant, simpelweg omdat vrouwen het vaker koud hebben tijdens het rijden. Met de Indigo hebben vrouwen alles om het hele jaar door te kunnen rijden.

Maten L34-48.

Prijs: € 229,00


Rev-It Pantalon Factor 2

Trousers Factor 2De nieuwe en verbeterde FACTOR broek is veelzijdiger en zit beter dan ooit. Deze broek, gemaakt van slijtvaste materialen, gecombineerd met stretchpanels voor meer draagcomfort, is geschikt om het hele jaar te dragen. De uitneembare thermo voering vult het geïntegreerde waterproof, ademende membraan aan. De FACTOR2 broek heeft ook beschermende knie- en heupprotectie. Deze broek draagt bij aan uw rijplezier en protectie op de weg, vooral in ongunstige weersomstandigheden.

Maten XXS-XZL std., XS-XYL kort, S-XXL lang, M-XXL extra lang.

Prijs: € 169,00

bg-revit-resize